Royal Garden Restaurang

 

 

Nötfärs taco, kyckling bitar med taco, isbergssallad, tomat, gurka, rödlök, nachochips, tortillas, salsasås, guacamole, gräddfil, riven ost, oliver, ananas, tacoskal, mango chutney, paprika mix, fefferoni, bönmix och Majs. Dessertbuffén består av ost & kex samt några bakverk och kaffe (med reservation för slutförsäljning hos grossist).
 

Är du vegetarian eller har gluten- eller laktosallergi finns det alternativ som passar dig. Fråga köket på plats och föranmäl detta.


 

Bra musik tillsammans med Taco buffé

Varje år försöker vi hitta på något nytt att servera i restaurangen. 2016 gick vi över till buffé för att göra det så smidigt som möjligt för såväl gäster som personal. Vi började även med olika tider för bordsbokningen för att unvika onödig trängsel och stress – precis som de flesta andra restauranger. Därför är det viktigt att ni kommer i tid till er bordsbokning. Ingen servering eller mat finns tillgänglig under själva konserten, men i pausen kan du köpa dryck och annat smått i baren. Vi lägger vårt fokus på konsertverksamheten men vill också att de gäster som önskar ska kunna beställa ett bord och kunna få en lätt måltid. Boka bord i samband med att du köper din konsertbiljett.
 

Hjärtligt välkommen!


 
 

Obs! Bokning av bord sker enbart i samband med bokning av konsertbiljetter. Se startsidan, högra kolumnen!
 

Vi har fullständiga rättigheter!
 


RestaurangvyRestaurangvyRestaurangvy

Vy från restaurangbord

Copyright © 2014 Jazzens Museum - Powered by C²MS